4. junij 2018

EDIT 2018 - Ustvari lastno prihodnost!

Sodelujte na privlačnih tehnoloških projektih. Razrešite poslovne izzive iz resničnega življenja. Pridobite praktične izkušnje. Razvijte svoje znanje o informacijskih tehnologijah in ob tem oblikuj lastno prihodnost. EDIT, vodilna poletna šola v regiji, je tvoj prvi korak na poslovni poti na področju informacijskih tehnologij. Prav tako je to odlična priložnost, da spoznaš ljudi s podobnimi željami in razviješ svoje poslovno omrežje.

Pridružite se dvotedenskemu (16. -27. julij 2018) brezplačnemu programu  in osvojite najnovejše tehnologije.

EDIT poteka na dveh lokacijah – v Ljubljani in Mariboru.

Maribor: Gradnja igralniških vizualizacij

Naučite se, kako z analitiko podatkov v realnem času razkriti zgodbe, ki se skrivajo v igralnih avtomatih. Sodelovali boste pri oblikovanju uporabniku prijaznih grafičnih predstavitev podatkov (načrt igralnice), ki prikazujejo informacije, kot so najbolj »vroči« igralni avtomati, okvare, sumljive aktivnosti in varnostna tveganja.

Ljubljana: Zgradi platformo za interakcijo s potniki

Razvili boste lastno platformo, s katero boste pritegnili pozornost potnikov med potovanji na dolge razdalje (vlak, avtobus, letalo). Program vam bo pomagal osvojiti nova znanja o zalednih in uporabniških tehnologijah, rudarjenju podatkov, nadzornih ploščah za administratorje ter igrifikaciji.

 

Prijavi se na edit.world! Rok prijave je 20. junij 2018.

Povežite se z nami