8. januar 2019

Izkustvena delavnica: Design Thinking

V sredo, 23.01.2019 bo ob 16:30  na GEA College (Dunajska 156, Ljubljana, predavalnica 5) potekala Izkustvena delavnica: Design Thinking. Vljudno vabljeni k udeležbi!

Prijava na delavnico poteka tukaj.

Kaj sploh je Design Thinking?
Z Design Thinking procesom podjetja pridobijo znanje kako bolje razumeti končnega uporabnika in učinkoviteje (z boljšo uporabniško izkušnjo) ustvariti produkt/storitev in ga pred prodajo testirati. S tem pristopom si podjetja lahko znižajo stroške razvoja in priprave kampanj, preverijo negotove predpostavke, ustvarijo fokus na ciljne kupce in ozavestijo pomen razumevanja končnih uporabnikov. Design Thinking je namenjen podjetnim posameznikom, ki razvijajo produkte, oblikujejo storitve, izboljšujejo uporabniške izkušnje, načrtujejo strategije ... Delavnica omogoči drugačen pogled na inoviranje, razvoj storitev, produktov in predstavlja prednost pred konkurenco.

Cilji delavnice:

  • Razumevanje pomena uporabniške izkušnje
  • Razumevanje in uporabo Design Thinking metodologije v praksi
  • Pregled primerov reševanja kompleksnejših izzivov s strukturiranim pristopom oblikovalskega razmišljanja. Oblikovalsko razmišljanje za storitve.
  • Izkustveno delavnica - doživetje Design Thinking pristopa na praktičnem primeru
  • Pregled različnih možnosti koristne uporabe DT pristopa v naslednjih dveh tednih

 

Predavatelj:

Enej Gradišek, CorpoHub

Enej Gradišek, magister mednarodnega poslovanja v podjetju CorpoHub dela kot Acceleration Manager in skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah. Podjetjem, zunanjim in notranjim Startup ekipam pomaga, da delajo prave/vredne stvari na pravi način in jim pomaga pospešiti njihov poslovni razvoj. Mentoriral je več kot 50 startup oz. razvojnih ekip, sodeloval na večih "innovation" vikendih in kot član komisije ocenjeval startup ekipe za razpise Slovenskega podjetniškega sklada. Pri delu kombinira design thinking in lean startup ter agilne metode dela.

 

Povežite se z nami