10. maj 2018

Karierni dan FOV 2018

V četrtek, 17. maja 2018 bo na FOV organiziran Karierni dan FOV 2018, na katerem se bodo na enem mestu povezali delodajalci, karierni svetovalci, študenti, bodoči iskalci zaposlitve in ostala javnost.

Na Fakulteti za organizacijske vede UM se zavedajo, da je trenutek prehoda iz izobraževalnega okolja na trg dela eden pomembnejših korakov mladih, zato si želijo z dogodkom »Karierni dan FOV 2018« odpreti vrata vsem, ki jim bodo koristni napotki delodajalcev in kariernih svetovalcev o trenutnem stanju na trgu dela prišli še kako prav pri sprejemanju pomembnih odločitev v zvezi z njihovim kariernim razvojem.

Na Karierni dan FOV 2018 vabijo študente, dijake, diplomante oziroma bodoče iskalce zaposlitve in ostalo javnost, ki jih zanima načrtovanje njihovih karier in lažji prehod na trg dela.

Program, ki bo potekal od 10. do 16. ure, obsega različne izobraževalne delavnice, predstavitve delodajalcev, CV kliniko, psihometrično testiranje, mreženje in izmenjavo izkušenj, ki bo vsem udeležencem kariernega dne pomagal pri nadaljnjih odločitvah na njihovih kariernih poteh.

Več o programu, prijavi in udeležbi na brezplačnem dogodku najdete v vabilu in na spletni strani

Za dodatne informacije smo vam na voljo sodelavke Kariernega centra UM FOV preko el. pošte: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov) ali preko telefona: 04 2374 245.

Vabljeni!

Povežite se z nami