3. oktober 2017

Prosto delovno mesto v marketinški agenciji Rdeča Oranža, izkustveni marketing, d.o.o.

 

Kreativne ideje, pisanje člankov, upravljanje Facebook in Instagram strani, dnevna komunikacija s strankami, pogovori po telefonu, obiski podjetij, delitev in nadzor projektov oblikovalcev, programerjev, tiskarjev. Poznavanje oblikovalskega programa Photoshop ali več njih. Organizacija dogodkov. Dobra pismenost, obvladanje slovničnih pravil. Tekoča angleščina. In nemščina? Obiski podjetij v sosednji severni in južni sosedi. Udeležba na družabnih dogodkih. Želja po kreativnih presežkih in dosežkih.

Povprečen teden kreativnega vodje projektov. Z veliko energije in strasti do marketinga. Ki se rad-a izobražuje na področju marketinga, prodaje. Se želi veliko naučiti od izkušene ekipe. Z izkušnjami iz podjetja ali agencije. Z lastno vizijo kaj želi iz sebe narediti v treh letih na področju marketinga in prodaje. Samo za tiste, ki si želijo delati veliko, narediti veliko, zaslužiti veliko in iščejo ekipo za dolgotrajno sodelovanje.

Oseba, ki ima v sebi vse to, lahko postane kreativni vodja projektov v naši agenciji. Prijave sprejemamo do 20. oktobra na e-naslov .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov)

Povežite se z nami