Ponudba za delodajalce

V Kariernem centru Univerze v Mariboru organizacijam ponujamo številne možnosti sodelovanja. Te so:

 • Objava prostih delovnih mest, praktičnih usposabljanj (tudi študentskih del) in drugih oblik sodelovanja, kot na primer reševanje manjšega problemskega sklopa (vključno z vašim logotipom);
 • Objava teme za diplomsko, seminarsko, magistrsko, doktorsko ali drugo nalogo;
 • Organizacija hitrih zaposlitvenih razgovorov z našimi študenti in diplomanti za zaposlitev za ustrezno delovno mesto;
 • Predstavitev organizacije v prostorih posamezne fakultete Univerze v Mariboru;
 • Predstavitev organizacije na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru;
 • Uporaba Karierne tržnice - spletna podstran Kariernega centra Univerze v Mariboru;
 • Sodelovanje na kariernih sejmih in drugih dogodkih, ki jih organiziramo...

Primerljiva ponudba je običajno plačljiva, pri nas so storitve BREZPLAČNE. Objave izvedemo na naši spletni in facebook strani. Podrobnejše informacije o ponudbi so v nadaljevanju.

Kontakti, kjer z veseljem sprejmemo vaše objave in predloge ter odgovorimo na morebitna dodatna vprašanja:

 • e-naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov);
 • telefon: 02 23 55 248.

Uporaba karierne tržnice - spletna podstran Kariernega centra Univerze v Mariboru

Ponovno je zaživela spletna podstran Kariernega centra Univerze v Mariboru, imenovana Karierna tržnica. V tej bazi lahko, če se registrirate, izvedete vpogled v krajše predstavitve glede delovnih izkušenj in drugih znanj, veščin ter kompetenc posameznih študentov in diplomantov UM. Študentom in diplomantom UM namreč omogočamo registracijo v Karierni tržnici KC UM, s tem pa možnost, da navedejo svoje delovne izkušnje in druga znanja, veščine ter kompetence. Registracija za delodajalce in uporaba te aplikacije je brezplačna, izvedete pa jo lahko na tej povezavi.

Objava prostih delovnih mest in praktičnih usposabljanj

Omogočamo objavo prostih delovnih mest in prostih mest za opravljanje praktičnega usposabljanja ter drugih možnih oblik med delodajalci in študenti ter diplomanti UM na naši spletni strani. Vsebino objave v obliki .pdf datoteke lahko pošljete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).

Objava teme za diplomsko, seminarsko, magistrsko, doktorsko ali drugo nalogo;

Organizacije lahko objavijo teme, ki so zanjo aktualne in za katere želijo dobiti rešitev. Lahko razpišejo teme diplomskih nalog (ko organizacija potrebuje rešitev konkretnega problema in celovit pristop k rešitvi le-tega) ter seminarskih nalog (enostavnejše rešitve manjših sklopov oziroma procesov dela) in ostalih oblik zaključnega dela ter drugih nalog. Za objavo lahko vsebino pošljete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).

Predstavitev organizacije na fakulteti UM ali na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru

Vsebino predstavitve organizacije lahko po vzorcu pošljete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov). V primeru, da želite zgolj objavo logotipa in povezavo do vaše spletne strani, nam lahko posredujete tudi zgolj le-to.

Ostala ponudba

 • Postanite gostujoči strokovnjak iz prakse;
 • Sodelujete lahko na različnih dogodkih Kariernega centra UM (na primer okrogle mize, srečanja Alumni, kariernih sejmih, hitrih zaposlitvenih razgovorih..)


 

 

Povežite se z nami