Ponudba za delodajalce

V Kariernem centru Univerze v Mariboru organizacijam ponujamo številne možnosti sodelovanja. Te so:

 • objava prostih delovnih mest, praktičnih usposabljanj (tudi študentskih del) in drugih oblik sodelovanja, kot na primer reševanje manjšega problemskega sklopa;
 • objava teme za diplomsko, seminarsko, magistrsko, doktorsko ali drugo nalogo;
 • organizacija hitrih razgovorov z našimi študenti in diplomanti za zaposlitev ali prakso;
 • predstavitev organizacije v prostorih posamezne fakultete Univerze v Mariboru;
 • predstavitev organizacije na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru;
 • uporaba e-Karierne tržnice - spletna podstran Kariernega centra Univerze v Mariboru;
 • sodelovanje na kariernih sejmih in drugih dogodkih, ki jih organiziramo...

Primerljiva ponudba je običajno plačljiva, pri nas so storitve BREZPLAČNE. Objave izvedemo na naši spletni in Facebook strani. Podrobnejše informacije o ponudbi so v nadaljevanju.

Kontakti, kjer z veseljem sprejmemo vaše objave in predloge ter odgovorimo na morebitna dodatna vprašanja:

 • e-naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov);
 • telefon: 02 23 55 344.

Uporaba e-Karierne tržnice - spletna aplikacija Kariernega centra Univerze v Mariboru

Registrirani uporabniki imate vpogled v krajše predstavitve delovnih izkušenj in drugih znanj, veščin ter kompetenc posameznih študentov in diplomantov UM. Študentom in diplomantom UM tudi omogočamo registracijo v e-Karierni tržnici KC UM, s tem pa možnost, da navedejo svoje delovne izkušnje in druga znanja, veščine ter kompetence v obliki krajše osebne predstavitve. Registracija za delodajalce in uporaba te aplikacije je brezplačna, izvedete pa jo lahko na tej povezavi.

Objava prostih delovnih mest in praktičnih usposabljanj

Omogočamo objavo prostih delovnih mest in prostih mest za opravljanje praktičnega usposabljanja ter drugih možnih oblik med delodajalci in študenti ter diplomanti UM na naši spletni strani. V kolikor ste registrirani v e-Karierni tržnico, lahko ponudbo objavite sami, ali pa nam vsebino objave v obliki .pdf datoteke pošljite na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).

Objava teme za diplomsko, seminarsko, magistrsko, doktorsko ali drugo nalogo;

Organizacije lahko objavijo teme, ki so zanjo aktualne in za katere želijo dobiti rešitev. Lahko razpišejo teme diplomskih nalog (ko organizacija potrebuje rešitev konkretnega problema in celovit pristop k rešitvi le-tega) ter seminarskih nalog (enostavnejše rešitve manjših sklopov oziroma procesov dela) in ostalih oblik zaključnega dela ter drugih nalog. Za objavo lahko vsebino pošljete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov) ali kot uporabnik e-Karierne tržnice vnesete vsebino sami.

Predstavitev organizacije na fakulteti UM ali na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru

Vsebino predstavitve organizacije lahko po vzorcu pošljete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov). V primeru, da želite zgolj objavo logotipa in povezavo do vaše spletne strani, nam lahko posredujete tudi zgolj le-to.

Predstavitev na kariernem sejmu Karierna tržnica v živo

Aprila 2020 bo potekala že sedma izvedba kariernega sejma Karierna tržnica v živo. Karierni sejem vsako leto poteka v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje - OS Maribor in OS Ptuj. Sodelujete lahko tako, da se predstavite kot delodajalec na stojnici in/ali izvedete tudi hitre razgovore s študenti. Več informacij o prihajajočem sejmu in način prijave bo znanih v jesenskih mesecih.

Repotažo o 6. karierni tržnici v živo najdete tukaj.

Ostala ponudba:

 • postanite gostujoči strokovnjak iz prakse;
 • sodelujete lahko na različnih dogodkih Kariernega centra UM (na primer okrogle mize, srečanja Alumni, karierni sejmi, hitri razgovori, ...).


 

Povežite se z nami