Obvestila

 1. 5. Vabljeni na brezplačno izobraževanje za mlade – Akademija 2019

  10. oktober 2019

  Vabljeni na brezplačno izobraževanje za mlade – Akademija 2019: Družbena odgovornost z mladimi in za mlade na področju hotelirstva

  25 mladih bo oktobra in novembra v Mariboru brezplačno pridobilo certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, ki ga podeljuje Inštitut za razvoj družbene odgovornosti IRDO. Pridružila sta se jim je Kooperativa mariborskih hotelirjev in Univerza v Mariboru, projekt pa je podprla Mestna občina Maribor.

 2. 7. Brezplačne delavnice programiranja I’mpowered for the future

  9. oktober 2019

  V oktobru in novembru Zavod Ypsilon v sodelovanju s SAP Slovenija organizira projekt I'mpowered for the future, v katerem mladim pod 30 let omogoča udeležbo brezplačnih delavnic programiranja. Letošnji projekt se fokusira na dekleta, ki želijo pridobiti nova znanja programiranja, a projekt je odprt za vse mlade. 

 3. 9. Vabilo k udeležbi na Podravskem kariernem dialogu 2019

  7. oktober 2019

  SPOŠTOVANI ŠTUDENTI,
  16. 10 2019 med 9.00 in 15.00 vljudno vabljeni, da skozi delavnico in dobre prakse delodajalcev spoznate, zakaj je pomembno vseživljenjsko učenje, kaj je delodajalcu najbolj pomembno pri kadrovanju in razvoju kadra. Skozi izkušnje in pričakovanja delodajalcev boste dobili koristne informacije, kako se proaktivno predstaviti potencialnemu delodajalcu in pri njem pritegniti zanimanje, da vas zaposli.

  Še posebej vabljeni na HITRE ZAPOSLITVENE ZMENKE Z DELODAJALCI, KI ZAPOSLUJEJO!

  Prijavite se do 14.10.2019 na e-naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov)

Povežite se z nami