Obvestila

 1. 2. Prijavite se na brezplačno karierno svetovanje

  26. junij 2019

  Potrebujete pomoč pri pripravi življenjepisa? Ne veste, kje in kako najti prakso, pripravništvo ali zaposlitev? Ste v dilemi glede izbire študija? Si želite narediti karierni načrt, ki vas bo vodil do zaposlitve, ki si jo želite?

  Za načrtovanje kariere ni nikoli prehitro, zato ne odlašajte in ZAČNITE ZDAJPrijavite se na brezplačno karierno svetovanje, ki ga karierni svetovalci Kariernega centra Univerze v Mariboru študentom in dijakom nudimo tudi v poletnih mesecih.

 2. 3. FALLING WALLS LAB LJUBLJANA 2019

  22. avgust 2019

  Prijavi se na FALLING WALLS LAB LJUBLJANA 2019, da bomo slišali in videli prav tvojo prebojno idejo! Svoje edinstvene zamisli in inovativne projekte lahko strnete v prepričljivo 3 minutno predstavitev v angleščini ter s tem podrete zid na poljubnem akademskem področju.

 3. 4. Rotacijski program za razvoj mladih

  19. avgust 2019

  V podjetju UniCredit Banka Slovenija d.d. študentkam in študentom zadnjega letnika in absolventkam/absolventom ekonomskih in poslovnih študijskih programov ponujajo edinstveno priložnost za 12-mesečni vpogled v delovanje banke skozi različne oddelke.

 4. 5. Rotacijski program za razvoj mladih v ICT oddelkih

  19. avgust 2019

  V UniCredit Banka Slovenija d.d. študentkam in študentom zadnjega letnika in absolventkam/absolventom študijskih programov s področja poslovne informatike, matematike ter računalništva in informatike ponujajo edinstveno priložnost za dvanajstmesečni vpogled v delovanje različnih ICT oddelkov v priznanem mednarodnem podjetju.

 5. 10. Prosto delovno mesto računalničar, programer (m/ž)

  24. junij 2019

  VODOVOD SISTEMA B d.o.o. k sodelovanju vabi samoiniciativnega študenta računalništva (programerja), zaključnega letnika (absolventa) za upravljanje serverjev, implementacijo že uveljavljenih programskih rešitev ter delno razvijanje svoje programske kode. 

Povežite se z nami