Obvestila

 1. 1. V KC UM varujemo osebne podatke tudi na on-line dogodkih in kariernih svetovanjih

  15. april 2020

  Podajamo Informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki. Udeležence on-line dogodkov in kariernih svetovaj pozivamo, da si preberejo besedilo.

  We also protect personal data at online events and career counseling KC UM. We provide Information on the rights of data subjects. Participants of online events and career counseling are encouraged to read the text.

 2. 3. 4th ASEF Young Leaders Summit (ASEFYLS4)

  11. junij 2021

  V okviru mladinskega dogodka 4th ASEF Young Leaders Summit (ASEFYLS4) je Azijsko-Evropska fundacija (ASEF), skupaj z centrom za kreativni vodenje izdala Mladinsko poročilo ASEM, ki zajema dojemanje mladih v 51 azijskih in evropskih državah o enakih možnostih vodenja, vključno z razumevanjem mladih o vodenju in oblikah vodenja v družbi.

 3. 5. Začnite svojo kariero z mednarodno spodbudo!

  9. junij 2021

  Želite profesionalno napredovati in oblikovati prihodnost mobilnosti? Vznemirljive naloge, raznolikost in mednarodne izmenjave so del mednarodnega podiplomskega programa. Pripravili vas bodo na kariero in zahtevne vloge, ki jih boste prevzeli. Pridružite se njihovi ekipi! 

 4. 6. Aktualni dogodki Diplomatske akademije

  25. maj 2021

  Diplomatska akademija v okviru Ministrstva za zunanje zadeve organizira predavanji za študente in sicer eno z naslovom BIT-i ali ne BIT-i v EU in predavanje o aktualnih vprašanjih v mednarodnem kazenskem pravu.

Povežite se z nami