Obvestila

 1. 14. Inovativni projekti za zaposlovanje mladih

  9. januar 2019

  Ste mlajši od 29 let, brez zaposlitve in pripravljeni na nekaj novega? Vključite se v usposabljanje v okviru inovativnih projektov za zaposlovanje mladih. Po zaključku pa vas delodajalec lahko zaposli za najmanj eno leto s pomočjo subvencije 5.000 EUR.

 2. 15. Razpis za raziskovalne štipendije ASEF

  18. december 2018

  Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF je objavila razpis za raziskovalne štipendije na 32 odličnih univerzah v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Avstraliji in Novi Zelandiji. Možne so prijave za področja fizike, biologije, medicine, strojništva, elektrotehnike, računalništva, matematike, ekonomije, okoljskih znanosti, glasbe, prava, lingvistike, politologije in humanistike.

 3. 16. Karierni sejem MojeDelo.com

  13. december 2018

  Karierni sejem MojeDelo.com bo potekal 23. maja 2019 v Hotelu City Maribor. Študenti boste imeli na dogodku priložnost spoznati več kot 30 slovenskih delodajalcev in se pogovoriti s tistimi, pri katerih si želite zaposlitev. Brezplačno  lahko obiščete karierna predavanja, izpopolnite svoje veščine ter svoj pristop do delodajalcev.

 4. 19. Prehod mladih na trg dela

  19. oktober 2018

  PREHOD MLADIH je projekt, katerega cilj je reševanje problematike visokega deleža nezaposlenih oseb iz ciljne skupine. V času trajanja projekta, od januarja 2018 do decembra 2021, bo 14 partnerjev, izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije, pod vodstvom koordinatorja projekta - ZIZRS sodelovalo pri lažjem prehodu mladih s posebnimi potrebami na trg dela.

Povežite se z nami