2. karierna tržnica v živo

  • Kdaj: torek, 14. april 2015, ob 10:00
  • Traja: 3 ure
  • Kje: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, Trstenjakova dvorana
  • Izvajalec:
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

 

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že drugo leto zapored prireja večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Dogodek 2. karierna tržnica v živo bo tako v torek, 14. aprila 2015, med 10. in 13. uro s katerim želimo študentom in diplomantom UM ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu boste lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa boste imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve.

Poleg mnogo delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela.

Hkrati bo na dogodku potekal tudi informativni dan za predstavitev »On-line borze raziskovalnih nalog«, ki so jo razvili partnerji projekta MARATON z namenom zbliževanja ambicioznih študentov z razvojno naravnanimi podjetji.

Vzporedno se boste lahko udeležili še »speed datinga« oziroma hitrih razgovorov z delodajalci.

PROSIMO VAS, DA SE PRIJAVITE SAMO K DELODAJALCEM, KI IŠČEJO VAŠ PROFIL! V primeru, da se želite udeležiti hitrih razgovorov, je obvezna prijava v sklopu ločenega dogodka za posameznega delodajalca, navedenega v nadaljevanju:

5 START d.o.o.

Actual I.T. d.d.

Agencija Agado d.o.o.

Zavod center nova - Fima

IBM Slovenija d.o.o.

Malinca d.o.o.

Palfinger d.o.o.

Talum d.d.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Asfalti Ptuj d.o.o.

Na sejmu se bodo predstavili delodajalci: 5 START d.o.o., Actual I.T. d.d., Agencija Agado d.o.o., Asfalti Ptuj d.o.o., Zavod center nova - Fima, IBM Slovenija d.o.o., Intera d.o.o., Palfinger d.o.o., Talum d.d., Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o. Henkel Slovenija, d.o.o.; Intera d.o.o., SSI Schaefer d.o.o., M&R Automation GmbH. 

Sejma se bodo udeležili še: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Tovarna podjemov, TehnoCenter Univerze v Mariboru (partner projekta MARATON), IAESTE Maribor, Mestna Občina Maribor (Projekt My Generation at Work), predstavniki projekta Formula Student, Zavod PIP ...

 

Rok za prijavo na sejem: 13. 04. 2015

Rok za prijavo na speed dating: 29. 03. 2015

 

Se vidimo!

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov)

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami