KARIERNI TEDEN: ABC kohezije za študente – priložnosti in zgodbe o uspehu

  • Kdaj: četrtek, 11. april 2024, ob 13:00
  • Traja: 60 minut
  • Kje: Dvorana Borisa Podrecce, Slomškov trg 15, Maribor
  • Izvajalec: Klavdija Operčkal, nacionalna koordinatorica za komuniciranje skladov EU, Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Dogodek "ABC kohezije za študente – priložnosti in zgodbe o uspehu" bo potekal v četrtek, 11. 4. 2024, ob 13. uri v dvorani Borisa Podrecce na Rektoratu UM.

Govornica na dogodku bo Klavdija Operčkal, nacionalna koordinatorica za komuniciranje skladov EU iz Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj.

O vsebini dogodka:

Klavdija Operčkal, nacionalna koordinatorica za komuniciranje skladov EU iz Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj, bo študentom in študentkam predstavila:

  • kaj razumemo pod terminom 'kohezija' in
  • kakšne so priložnosti za mlade znotraj kohezije.

Na dogodku bosta kot primer dobre prakse sodelovali tudi ga. Klavdija Gornik s strani RRA Podravje - Maribor (PONI) in mlada podjetnica Sandra Zakrajšek, ki bo predstavila, kako je s kohezijskimi sredstvi začela svojo poklicno pot. 

 

Dogodek je del 11. karierne tržnice UM, letnega dogodka, namenjenega mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj. 

"Prečekirajte" tudi preostali program "11. karierne tržnice Univerze v Mariboru" in izkoristite neštete priložnosti, ki vam jih ponuja! 

 

Vljudno vabljeni k prijavi na dogodek!

 

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami