Kako pripravim dober mednarodni življenjepis - dodatni termin

  • Kdaj: torek, 2. februar 2021, ob 10:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Nastja Raj in Jana Rožac, svetovalki EURES
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje organizira delavnico Kako pripravim dober mednarodni življenjepis. Zaradi velikega povpraševanje smo dodali dodaten termin!

Na delavnici boste spoznali:

- rubrike in oblike življenjepisov,

- motivacijsko pismo,

- značilnosti mednarodnega življenjepisa,

- posebnosti po državah ter

- EURES in EUROPASS.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo:pnvujw8. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Lepo vabljeni!

Projekt "Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile - EURES" sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK ZARADI OMEJENEGA ŠTEVILA PRIJAVLJENIH NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami