Kako pripravim dober mednarodni življenjepis - EURES

  • Kdaj: sreda, 23. marec 2022, ob 10:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Nastja Raj in Katarina Kavčič, svetovalki EURES

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje organizira delavnico Kako pripravim dober mednarodni življenjepis.

Na delavnici boste spoznali:

- rubrike in oblike življenjepisov,

- motivacijsko pismo,

- značilnosti mednarodnega življenjepisa,

- posebnosti po državah ter

- EURES in EUROPASS.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo:pnvujw8. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Lepo vabljeni!

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami