KARIERNI TEDEN: Hitro branje

  • Kdaj: torek, 9. april 2024, ob 14:00
  • Traja: 60 minut
  • Kje: UM PF, Mladinska ulica 9, Maribor; predavalnica C (mansarda)
  • Izvajalec: mag. Vanja Jus in mag. Peter Cokan, Univerzum Minerva 
  • Univerza/fakulteta: Pravna fakulteta

Dogodek "Hitro branje" bo potekal v torek, 9. 4. 2024, ob 14. uri v prostorih Pravne fakultete UM (predavalnica C, mansarda).

Govorca na dogodku bosta mag. Vanja Jus in mag. Peter Cokan iz Univerzum Minerva.

 

O vsebini dogodka:

  • Vam pri branju uhajajo misli?
  • Berete, toda ne veste, kaj ste prebrali?
  • Vam zmanjka časa za branje?
  • Želite spoznati, kako hitreje prebrati, razumeti in si zapomniti besedilo?

Na dogodku se bomo dotaknili zgornjih vprašanj in spoznali tehnike branja ter praktične napotke za hitro branje.

O izvajalcih:

Mag. Vanja Jus je državna prvakinja v hitrem branju in glavna inštruktorica programa HiBra trener, kjer se prenašajo poglobljena znanja o hitrem branju na profesorje slovenskih šol. Vanja je odgovorna tudi za projekt MemoHELP, je licenčna inštruktorica programa MemoHELP in glavna odgovorna oseba za izvedbo delavnic MemoHELP (delavnice za trening spomina) ter raziskovalka uravnoteženja možganskih hemisfer. Svoja znanja, ki jih pridobiva tako doma kot v tujini, uspešno uporablja tudi pri pridobivanju formalnega in neformalnega znanja. Do sedaj ima zaključene 3 dodiplomske študijske programe in 1 znanstveni magisterij ter pridobljeno široko paleto neformalnih znanj in veščin.                                                                                                                                                   

Mag. Peter Cokan je državni vice prvak v pomnjenju, magister znanosti s področja prava človekovih pravic, magister prava, specializiran za intelektualno lastnino in mednarodno gospodarsko pravo, diplomirani inženir strojništva s področja konstrukterstva in gradnje strojev, inženir strojništva s področja energetike in procesnega strojništva, strojni tehnik, mehanik vozil in voznih sredstev ter profesor strokovnih predmetov. Poleg formalnih programov izobraževanja ima zaključenih še preko trideset izobraževanj s področja urjenja uma, intelektualne lastnine, sistemov kakovosti, pogajanj, marketinga, razvoja izdelkov in storitev, strateškega managementa, vodenja, komunikacije, projektnega managementa in vodenje projektov.

 

Dogodek je del 11. karierne tržnice UM, letnega dogodka, namenjenega mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci.  Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj. 

"Prečekirajte" tudi preostali program "11. karierne tržnice Univerze v Mariboru" in izkoristite neštete priložnosti, ki vam jih ponuja! 

 

Vljudno vabljeni k prijavi na dogodek!

 

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami