Kreativno razmišljanje v vsakdanjem življenju - tehnike po Edwardu de Bonu

  • Kdaj: torek, 13. oktober 2020, ob 17:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: mag. Nastja Mulej, UMNA s.p.
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM v sodelovanju s Študentskim svetom Univerze v Mariboru v sklopu skupnega projekta Tečaji mehkih veščin organizira praktično predavanje z naslovom Kreativno razmišljanje v vsakdanjem življenju - tehnike po Edwardu de Bonu.

Udeleženci bodo izvedeli, kaj je kreativnost, kaj je potrebno, da jo aktiviramo, katera orodja poznamo in katera bi še lahko uporabili. Predavateljica mag. Nastja Mulej bo predavanje podkrepila še z zanimivimi vajami in tehnikami po Edwardu de Bonu.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: wbg5sl8. Ekipa se imenuje Kreativno razmišljanje v vsakdanjem življenju. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Potrdilo boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili na dogodek. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami