Novejši pristopi poslovne prakse pri upravljanju s terjatvami

  • Kdaj: torek, 21. november 2017, ob 17:00
  • Traja: 90 min
  • Kje: Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, Predavalnica Mansarda B, Mladinska 9, Maribor
  • Izvajalec: mag. Sanja Savič, vodja pravnega oddelka na PwC Slovenija d.o.o.
  • Univerza/fakulteta: Pravna fakulteta

Na podlagi dolgoletnih izkušenj bo gostujoča predavateljica v okviru Alumni kluba Univerze v Mariboru predstavila delo pravnika v gospodarstvu in v svojem oddelku.

Vir fotografije: LinkedIn

Sama se je namreč že kot študentka znašla v vlogi pravnika v gospodarski družbi, ki se ukvarja s poslovnim in pravnim svetovanjem.

Diplomirala je na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru leta 2006. Na isti fakulteti je leta 2014 zaključila znanstveni magistrski študij.

Ima več kot 11 let izkušenj na področju pravnega svetovanja lokalnim in tujim strankam. Njeno specialistično področje obsega predvsem pravno svetovanje na področju korporacijskega in gospodarskega prava, prestrukturiranja in reorganizacije  podjetij, združitev in prevzemov, ustanovitev ter likvidacij podjetij. Samostojno je vodila številne prevzeme, skrbne preglede družb ter večja statusno pravna preoblikovanja.

Po predstavitvi delodajalca in dela pravnika v gospodarstvu bo sledilo strokovno predavanje o novejših pristopih poslovne prakse pri upravljanju s terjatvami, saj je plačilna disciplina v slovenskem gospodarskem prostoru še vedno na precej nizki ravni.  

Mag. Sanja Savič se vedno znova rada vrne k nam in študente seznani z razmerami na trgu dela med pravniki ter širi navdušenje nad opravljam svojega dela. 

 

Informacije: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov)

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami