Osnove retorike in javnega nastopanja

  • Kdaj: ponedeljek, 15. oktober 2018, ob 16:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo UM, Smetanova 17, 2000 Maribor, predavalnica A-202
  • Izvajalec: Saša Županek
  • Univerza/fakulteta: Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju s Fakulteto za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo UM organizira delavnico Osnove retorike in javnega nastopanja.

Javni nastopi, poslovni pogovori, predstavitve in različna soočenja so neizogibni del vsakdanjika. Marsikomu to predstavlja neprijetno doživetje, neprespane noči, hitrejše razbijanje srca, nervozo ... S krepitvijo sposobnosti sproščenega, zaupanja vrednega javnega nastopa bodo študenti podkrepili svoje kompetence, da bodo bolj samozavestni in prepričljivi. Z znanjem retoričnih veščin še bolj uspešno izvedemo javni nastop, hitreje opredelimo cilj svojega govora in bolje obvladamo nepričakovane dogodke.

Delavnice se lahko udeležijo tudi študenti FERI UM, FKKT UM in FS UM.

O predavatelju:

Saša Županek je uspešno zaključil študij gradbeništva. Leta 1998 je začel obiskovati Šolo retorike Ane Aleksandre Zupančič in Zdravka Zupančiča. Po treh letih šolanja je postal njihov sodelavec. Za študente slovenskih fakultet je vodil delavnice Razgovor za službo. Sočasno je pričel z individualnimi svetovanji nekaj uglednim osebam iz slovenskega političnega in poslovnega sveta. Od leta 2003 predava o zunanjem videzu, bontonu in javnem nastopanju.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami