Pomenki s kariernima svetovalkama: Kaj lahko že v času dodiplomskega študija storim za kariero

  • Kdaj: sreda, 26. avgust 2020, ob 10:00
  • Traja: 60 min
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Dr. Martina Horvat in Vera Bračič, karierni svetovalki KC UM
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM organizira Pomenke s kariernima svetovalkama: Kaj lahko že v času dodiplomskega študija storim za uspešno kariero?

Na srečanju bomo predstavili ključne karierne korake, ki se nanašajo na aktivnosti v času študija za lažje in hitrejše tlakovanje svoje uspešne karierne poti, s tem pa tudi za lažji prehod na trg dela.

Posebno pozornost bomo namenili pripravi življenjepisa in spremnega pisma. Udeleženci se bodo naučili, kako napisati dober in učinkovit življenjepis, katero vrsto življenjepisa uporabiti, kdaj pride v poštev Europass in kdaj ne. Seznanjeni bodo z najpogostejšimi napakami pri pisanju življenjepisa.

Koda za pridružitev skupini bo objavljena naknadno in bo sporočena vsem prijavljenim na delavnico.

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Potrdilo boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili na dogodek. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Vljudno vabljeni!

Prijava

Prijavite se lahko do 25. 8. 2020.
Prostih mest: 29 od 30

Povežite se z nami