Predstavitev prostovoljskega programa Popotniško združenje Slovenije

  • Kdaj: ponedeljek, 26. oktober 2020, ob 13:00
  • Traja: 60 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Saša Sladič
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Vljudno vabljeni na predstavitev nevladne mladinske organizacije Popotniško združenje Slovenije in njihovega prostovoljskega programa doma in v tujini. So del mednarodne organizacije Hostelling International, ki povezuje več kot 4000 hostlov v 80 državah po vsem svetu. Preko HI Connect programa mladim nudijo prostovoljstvo tudi v tujini in jim s tem omogočijo medkulturno učenje in pridobitev novih kompetenc ter izkušnje za lažji prehod na trg dela. 

Več informacij o njihovi organizaciji najdete tukaj. 

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: wcoiz15. Ekipa se imenuje Predstavitev prostovoljskega programa Popotniško združenje Slovenije. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Lepo vabljeni.

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

Prijavite se lahko do 26. 10. 2020.
Prostih mest: 94 od 100

Povežite se z nami