Prepričljiv nastop

  • Kdaj: sreda, 23. september 2020, ob 17:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Nina Dušić Hren, Dober stik
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Študentski svet UM skupaj s Kariernim centrom UM organizira v sklopu skupnega projekta Tečaji mehkih veščin delavnico na temo: Prepričljiv nastop.

Udeleženci bodo spoznavali osnovne prvine javnega nastopanja, ozaveščali svoja prepričanja, ki jih omejujejo pri nastopanju in se naučili nekaj tehnik sproščanja, ki pomagajo pri obvladovanju treme.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite program MS Teams.

Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo:"pl82l3r".

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Potrdilo boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili na dogodek. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami