Priložnosti študentskega dela - kako jih izkoristiti

  • Kdaj: ponedeljek, 28. september 2020, ob 12:30
  • Traja: 60 min
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Katarina Bremec Slanič, ŠS d.o.o.
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM v sodelovanju s podjetjem ŠS d.o.o. organizira praktično predavanje Priložnosti študentskega dela – kako jih izkoristiti.

Večina mladih v času šolanja in študija občasno opravlja študentsko delo. Z delom pridobijo mladi dodaten zaslužek in prve delovne izkušnje, ki jim odpirajo nadaljnje karierne poti. V skupnem on line druženju se bomo dotaknili vsega tistega, kar bi moral vedeti vsak mlad, ki ob študiju dela. Kakšne so priložnosti, kako izbrati delo, ki odpira možnosti, kako mrežiti, katere informacije so pomembne pred začetkom dela, kaj svetujejo mladim delodajalci itd. Izhajali bomo iz prakse in primerov, ki se vsakodnevno dogajajo, zato bo še posebej zanimivo. To bo vaša prednost, ko boste naslednjič iskali študentsko delo, zato lepo vabljeni.

Vaša vprašanja lahko posredujete vnaprej na naslov .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov), da jih vključimo v delavnico.

Predavanju se priključite v MS Teams, ekipa se imenuje Priložnosti študentskega dela - kako jih izkoristiti. Pridružite se s kodo eerakke.

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prisrčno vabljeni!

Prijava

Prijavite se lahko do 28. 9. 2020.
Prostih mest: 46 od 60

Povežite se z nami