Priprava na zaposlitveni razgovor

  • Kdaj: četrtek, 13. junij 2019, ob 9:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: Rektorat UM, Slomškov trg 15, Maribor, Severni stolp
  • Izvajalec: Katja Hleb, Msc., Be Solutions d.o.o.
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center Univerze v Mariboru organizira delavnico na temo zaposlitveni razgovor.

Okvirne vsebine za delavnico so: iskanje primernega zaposlovalca,  priprava pisne dokumentacije, osebna urejenost, potek selekcijskih postopkov, testiranja, ki jih uporabljajo zaposlovalci, priprava na razgovor,  kako učinkovito predstavimo kompetence na razgovoru in ostale smiselne vsebine.

 

O izvajalki:

Katja Hleb, MSc., je diplomirala in magistrirala iz psihologije, ter diplomirala iz kineziologije. Danes je doktorska študentka na ekonomski fakulteti v Ljubljani, njen raziskovalni fokus je visoko zavestno vodenje in organizacijske strukture, ki jih le ta ustvarja.

Ima 20 let izkušenj na področju iskanja, selekcije in razvoja vodstvenih kadrov ter na področju svetovanja/oblikovanja visoko kakovostnih strategij iz področja ljudje pri delu kot npr. celovit design HR procesov, spreminjanje organizacijske strukture in HR skrbni pregledi.

Njeno podjetje HR SYSTEMS Int. Je delalo za več kot 150 mednarodno priznanih organizacij v 8 državah in z več kot 4.000 posamezniki v različnih panogah (farmacevtska, finančna, IT/TK, FCMG, velika družinska podjetja itd.).

Razvila je tudi PDP, avtorski program, katerega namen je asistenca pri oblikovanju osebnega poslanstva/kariere za Top executive in lastnike podjetij. Predavala je na več HR konferencah in napisala več kot 100 člankov s poslovno psihološko vsebino. Je tudi certificirana mediatorka pri okrajnem soduišču RS v Ljubljani, danes pa je Senior Partnerka v podjetju Be Solutions d.o.o..

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami