Simulacije hitrih razgovorov s predstavniki delodajalcev na področju suficitarnih poklicev - ODPADE

  • Kdaj: sreda, 15. april 2020, ob 12:00
  • Traja: 1 ura
  • Kje: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Dvorana Frana Miklošiča
  • Izvajalec: Zavod RS za zaposlovanje
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM pripravlja dogodek 7. Karierna tržnica »v živo«, pri čemer bodo kot spremljevalni program potekale tudi simulacije hitrih razgovorov s predstavniki delodajalcev na področju suficitarnih poklicev.

Simulacije hitrih razgovorov bodo potekale z naslednjimi delodajalci:

1. Univerzitetna knjižnica Maribor

2. Zavod PIP

3. Zavod Bistra Ptuj

4. Moj Biro, Mojca Kermel s.p.

5. Zavod RS za zaposlovanje

Prijave se zbirajo do 11. 3. 2020, tako, da pošljete svoj CV in spremno pismo na karierni.center@um.si (Zadeva: Hitri razgovor z (naziv delodajalca)). Na razgovor bo povabljenih 6 prijavljenih kandidatov, ki bodo obvestilo o izboru prejeli do 27.3.2020.

 

 

Spodnji napis "Prijava na dogodek ni več mogoča!" je brezpredmeten.

 

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami