Spletni viri za iskanje zaposlitve v Evropi

  • Kdaj: četrtek, 3. junij 2021, ob 13:00
  • Traja: 90 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Jana Rožac in Nastja Raj, svetovalki EURES
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (EURES) organizira delavnico Spletni viri za iskanje zaposlitve v Evropi.

On-line delavnica vam bo praktično prikazala uporabo različnih spletnih portalov, platform in orodji uporabnih za iskanje zaposlitve v drugih državah EGP/EGP ali v Švici. Na delavnici bo možna tudi izmenjava izkušenj in mnenj.

Naučili se boste, kako:

- najti zbrana prosta delovna mesta iz vseh držav EU/EGP/Švice
- najti objave institucij EU
- poiskati možnosti delovnih mest v raziskovanju v Evropi
- poiskati posebnosti glede iskanja zaposlitve v različnih državah
- preveriti ključne podatke podjetij iz drugih evropskih držav
- preveriti ali prevesti kompetence, ki so zahtevane za vaš poklic
- uskladiti vašo izobrazbo z evropskimi stopnjami izobrazbe in še veliko več.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: 7pjxskl. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami