Življenjepis / Europass

  • Kdaj: četrtek, 23. julij 2020, ob 8:30
  • Traja: 45 minut
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Vera Bračič, karierna svetovalka UM
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

V objavi prostega delovnega mesta lahko zasledite, da delodajalec želi, da mu življenjepis pošljete v Europassovi obliki. To je orodje za oblikovanje življenjepisa, ki ga lahko izpolnite na spletu ali pa prenesete vzorčno predlogo na računalnik in jo nato izpolnite.

 Na delavnici boste pridobiti informacije, kako se pripravi življenjepis EUROPASS.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite program MS Teams.

Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo"d6wgc6w".

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami