e-Karierna tržnica je vaša priložnost za povezovanje.

opravila.jpg

Kaj nudi organizacijam?

Delodajalcem omogoča oddajo raznovrstne ponudbe (prosta delovna mesta, praktično usposabljanje, teme različnih nalog) in vpogled v krajše predstavitve glede delovnih izkušenj in drugih znanj, veščin ter kompetenc posameznih študentov in diplomantov Univerze v Mariboru ter s tem iskanje bodočih sodelavcev. 

Za delodajalce 

Kaj nudi študentom?

Študentom omogoča vnos krajše predstavitve glede delovnih izkušenj in drugih znanj, veščin in kompetenc, ki so lahko aktualne za potencialnega delodajalca, hkrati pa nudi pregled prostih delovnih mest, praks ter možnosti aktivnega sodelovanja z organizacijami na podlagi izdelave seminarskih in raziskovalnih ter drugih nalog za organizacije.
Za uporabo se je potrebno registrirati z digitalno identiteto UM.

Za študente 

Kaj nudi diplomantom?

Diplomantom omogoča vnos krajše predstavitve glede delovnih izkušenj in drugih znanj, veščin in kompetenc, ki so lahko aktualne za potencialnega delodajalca, hkrati pa nudi pregled prostih delovnih mest, praks ter možnosti aktivnega sodelovanja z organizacijami na podlagi izdelave seminarskih in raziskovalnih ter drugih nalog za organizacije.
Diplomanti morajo biti za uporabo Karierne tržnice Kariernega centra UM imeti digitalno identiteto, kar omogoča včlanitev v Alumni UM.

Za diplomante 

 

NAVODILA ZA UPORABO e-KARIERNE TRŽNICE - ŠTUDENTI IN DIPLOMANTI

Povežite se z nami