1. april 2020

Prijavite se v spletno aplikacijo e-Karierna tržnica Kariernega centra UM

Vedno imejte priložnosti za razvoj kariere na dotiku in se prijavite v spletno aplikacijo e-Karierna tržnica Kariernega centra UM. Tam lahko brskate med zaposlitvenimi priložnostmi, si poiščete študentsko delo ter preverite možnosti aktivnega sodelovanja z organizacijami na podlagi izdelave seminarskih in raziskovalnih ter drugih nalog za organizacije.

Izpolnite lahko kratko osebno predstavitev, ki omogoča delodajalcem, da prepoznajo vaš potencial že v času študija. Če niste prepričani, kako predstaviti svoja znanja, izkušnje in spretnosti, smo vam na razpolago vsak dan, od ponedeljka do petka med 9. in 10. uro.  Pokličite na telefonsko številko 02 23 55 227, ali pa pišite na elektronski naslov .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov), kjer je dosegljiva karierna svetovalka Vera Bračič.

Do e-Karierne tržnice dostopate na spletni strani https://kc.um.si/. Za uporabo se je potrebno registrirati z digitalno identiteto UM. Tukaj lahko najdete navodila za uporabo e-karierne tržnice.

Izkoristite priložnost in začnite graditi svojo kariero že danes.

Povežite se z nami