11. junij 2021

Vabilo na Kulturni bazar 2021

Vabljeni na Kulturni bazar 2021, ki bo potekal v torek, 29. junija 2021, med 9. in 20. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani. Organizira ga Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod republike Slovenije za šolstvo.

Program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje vključuje več kot štirideset dogodkov: predstave, filmske projekcije, predstavitve, predavanja, okrogle mize, delavnice in vodenja po razstavi, ki jih namenjamo strokovnim delavkam in delavcem ter študentkam in študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa …). Osrednja tema trinajstega Kulturnega bazarja 2021 je Umetnost–znanost–tehnologija–izobraževanje: misliti prihodnost danes, posebno pozornost pa namenjajo tudi 30. obletnici osamosvojitve Republike Slovenije.

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je e-prijava do 22. junija 2021.  Dodatne informacije in e-prijavnico najdete na spletni strani. 

Povežite se z nami