O anonimni klepetalnici

Če želite, da je vaš pogovor s svetovalcem popolnoma anonimen, se lahko vključite v anonimno klepetalnico. V anonimni klepetalnici vas pričakujemo svetovalci, pripravljeni na karierna in osebna vprašanja študentov. Po končanem pogovoru vsebino klepeta izbrišemo.  

Uradne ure klepetalnice so vsako sredo med 12. in 13. uro. 

 

Vključitev v anonimno klepetalnico

Do anonimnega klepeta vas ločijo trije hitri koraki

1. V spletnem brskalniku odprite novo anonimno okno (CTRL+SHIFT+N). 

! Ta korak je ključen: nujno je, da povezavo odprete v anonimnem oknu, saj bo le tako zagotovljena anonimnost in možnost vpisa kot »gost«. 

2. V naslovno vrstico kopirajte naslednjo povezavo: Povezava do anonimne klepetalnice ter kliknite "enter". Ob odprtju povezave se lahko odpre pojavno okno, pri katerem izberite opcijo »Prekliči«. Nato izberite opcijo »Nadaljuj v tem brskalniku« (sledite puščicam na sliki). Pri vprašanju glede uporabe mikrofona in kamere se odločite sami.

 

3. Pojavilo se bo spodnje okno za vstop v sobo MS Teams. Ob vnosu imena vas prosimo, da navedete fiktivno/namišljeno ime, saj bo le tako lahko naš pogovor anonimen. Sobi, v kateri vas bo pričakal svetovalec, se pridružite s klikom na gumb »Pridruži se zdaj« (sledite puščicam na sliki). 

Povežite se z nami