“4. karierna tržnica v živo”

  • Kdaj: četrtek, 20. april 2017, ob 10:00
  • Traja: 3 ure
  • Kje: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, Dvorana Antona Trstenjaka UM in Podreccina dvorana UM.
  • Izvajalec: Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj.
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že četrto leto zapored prireja večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Dogodek "4. karierna tržnica v živo" bo tako v četrtek, 20. aprila 2017, med 10. in 13. uro. Namen dogodka je študentom in diplomantom UM ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu boste lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa boste imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve.

Poleg mnogo delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela.

Program "4. karierne tržnice v živo":

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih zaposlitvenih razgovorov z delodajalci. K posameznim dogodkom iz programa se je treba predhodno prijaviti.

 

PROSIMO VAS, DA SE NA HITRE ZAPOSLITVENE RAZGOVORE PRIJAVITE K DELODAJALCEM, KI IŠČEJO VAŠ PROFIL. ČETUDI NE USTREZATE ISKANEMU PROFILU, SE LAHKO PRIJAVITE IN S SVOJO PONUDBO PREDSTAVITE DELODAJALCEM. Seznam delodajalcev je v preglednici spodaj. V primeru, da se želite udeležiti hitrih razgovorov, je obvezna prijava v sklopu ločenega dogodka za posameznega delodajalca, navedenega v nadaljevanju (informacije najdete na povezavi naziva delodajalca):

Real security d.o.o.

Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.
Hilti Slovenija, Trgovsko podjetje, d.o.o.
FIMA ZNANJE - Izobraževalni center tujih jezikov
Kadring - Kadrovsko in poslovno svetovanje, d. o .o.
Talum d. d.
Initi d.o.o. (za: Reveel Technologies Inc.)
E-študentski servis

M&R Automation GmbH

BOXMARK Leather d.o.o.
Doorson d.o.o.
PK&KP, d.o.o.
LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.
ams AG
Lek d.d., član skupine Sandoz

Na sejmu se bodo tako predstavili naslednji delodajalci: Zavod center nova – Fima;  Talum d.d.; M&R Automation GmbH; Lek d.d., član skupine Sandoz; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Hilti Slovenija d.o.o.; REAL security d.o.o.; Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.; Initi d.o.o.; E-študentski servis; BOXMARK Leather d.o.o.; Doorson d.o.o.; PK&KP, d.o.o.; LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.; ams AG; msg life odateam d.o.o, AVL-AST d.o.o.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Kemijski inštitut, Palfinger d.o.o.; Moja zaposlitev d.o.o.; Študentski servis, d.o.o., INSTITUT ZA VARILSTVO d.o.o. ...

Sejma se bodo udeležili še: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte; Karierni center UM, Študentski svet Univerze v Mariboru, Tovarna podjemov, IAESTE Maribor, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS, TehnoCenter UM, Vzhodna.si...

Rok za prijavo na sejem: 18. 4. 2017

Rok za prijavo na hitre zaposlitvene razgovore: 28. 3. 2017

Se vidimo!

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).


4. karierna tržnica v živo je za nami. Zagotovili smo približno 100 hitrih zaposlitvenih razgovorov. Z nami je bilo 23 delodajalcev in od tega jih je kar 15 sodelovalo na hitrih zaposlitvenih razgovorih. Skupno se je na sejmu predstavilo 29 razstavljavcev, dogodek pa je obiskalo več kot 200 udeležencev. V nadaljevanju nekaj utrinkov z dogodka.

   

 

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami