9. karierna tržnica - 11. do 15. april 2022

  • Kdaj: ponedeljek, 11. april 2022, ob 9:00
  • Traja: Od 11. do 15. aprila 2022
  • Kje: MS Teams virtualno okolje
  • Izvajalec: Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj)
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj) v letu 2022 že devetič organizira dogodek, namenjen spodbujanju mreženja med delodajalci in študenti, diplomati ter ostalimi mladimi na trgu dela.

Dogodek 9. karierna tržnica bo potekal med 11. in 15. aprilom 2022, ko bomo v različnih dneh izvedli tri ključne sklope, s katerimi bomo mladimi zagotovili možnosti aktivnega sodelovanja in mreženja z delodajalci. Tako bomo izvedli tri sklope. Ti so delavnice in predstavitve, kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi. Povezave do objav in obveznih prijav posameznega sklopa najdete v krovnem programu dogodka (spodaj) in nato v posamezni objavi sklopa.

Krovni program:

Dan

Akitvnost - sklop Čas izvedbe Prijava na sklop
11. in 12. april 2022

Delavnice in predstavitve

Med 9. in 14. uro Tukaj.
13. do 15. april 2022

Kratke predstavitve delodajalcev

Hitri razgovori z delodajalci

Med 10. in 11.30 uro

Med 11.30 in 13. uro

Tukaj.

 

Med 13. in 15. aprilom 2022 pa vam bomo v sklopu predstavitev delodajalcev zagotovili možnost udeležbe na vrsto predstavitvah. Delodajalci bodo pripravili zanimive, kratke, 5 minutne predstavitve o tem, kaj je njihova dejavnost in za kakšne kandidate so zainteresirani.

V sklopu delavnic bomo izvedli raznovrstne zanimive dogodke s področja priprave na trg dela in podpore za lažji prehod s trga dela v zaposlitev,  informiranje o priložnostih in možnostih za mlade na trgu dela in tudi hitri pregled življenjepisov (CV klinika). Aktivnosti bodo potekale med 11. in 12. aprilom 2022.

V istih dneh bomo v sklopu hitrih razgovorov z delodajalci zagotovili možnost kratkih, 5 minutnih, informativnih razgovorov, ki predstavljajo priložnost za krepitev znanj in veščin, povezanih z udeležbo na nadaljnjih zaposlitvenih razgovorih.

Tako vas vljudno vabimo, da se udeležite vseh aktivnosti, ki jih za vas pripravljamo na 9. karierni tržnici.

Dogodek bo v celoti potekal v virtualnem okolju s pomočjo orodja MS Teams.

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami