Kaj pričakujemo od novega sodelavca v suficitarnih poklicih? - PRESTAVLJENO

  • Kdaj: sreda, 15. april 2020, ob 10:45
  • Traja: 75 minut
  • Kje: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Dvorana Frana Miklošiča
  • Izvajalec: Zavod RS za zaposlovanje
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Del spremljevalnega programa na 7. karierni tržnici v živo bo tudi dogodek z naslovom Kaj pričakujemo od novega sodelavca v suficitarnih poklicih, ki ga bo izvedel Zavod RS za zaposlovanje. Za tem dogodkom pa sledijo simulacije hitrih zaposlitvenih razgovorov. Več o omenjenem dogodku boste izvedeli tukaj.

 

Dogodek 7. karierna tržnica v živo je prestavljen na drug termin. Informacije o novem terminu in morebitnih spremembah bodo znane naknadno.

Za ta dogodek se ne izdaja elektronskih potrdil o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

Prijava

Prijavite se lahko do 14. 4. 2020.
Prostih mest: 85 od 100

Povežite se z nami