Karierni:UM v živo: 11. karierna tržnica Univerze v Mariboru

  • Kdaj: ponedeljek, 8. april 2024, ob 9:00
  • Traja: 8. - 17. april 2024
  • Kje: Maribor, Krško, Velenje, Celje, Brežice, Hoče
  • Izvajalec: Uveljavljeni strokovnjaki z različnih področij
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

 

Čas je za  letni dogodek, namenjen mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. 

"Prečekirajte" program "11. karierne tržnice Univerze v Mariboru" in izkoristite priložnosti, ki vam jih ponuja! 

 

Letošnja Karierna tržnica UM je polna novosti: dogodki bodo na voljo tudi na posameznih fakultetah, z delodajalci boste tokrat mrežili ob hrani, odkrivali bomo, kako bo umetna inteligenca spremenila naše delo v prihodnosti, TOP dogodek bo izpeljan na privlačni lokaciji v središču Maribora, pridružili se nam bodo uveljavljeni, inovativni in slavni gostje, in še in še. 

 

11. karierna tržnica UM = Karierni teden + TOP dogodek

 

"Karierni teden": med 8. in 12. aprilom 2024 napovedujemo dogodke za študente in diplomante UM ter ostale mlade na trgu dela, s katerimi lahko okrepite kompetence, pomembne za vašo kariero. Dogodki se bodo odvijali na fakultetah UM, izbirate lahko med pestrim naborom tematik:

 

Prijave na dogodke Kariernega tedna.

 

"TOP dogodek": Letna karierna tržnica se bo zaključila v sredo, 17. aprila 2024, s TOP dogodkom in bo obsegala »Karierni dialog« v obliki okrogle mize na temo vpliva umetne inteligence na bodoča delovna mesta ter »Karierni Brunch«, namenjen mreženju študentov/diplomantov z atraktivnimi delodajalci.

Več informacij in prijave na TOP dogodek.

 

Izkoristite priložnosti, ki vam jih celotni dogodek ponuja.

Veselimo se srečanja z vami!

Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijava

PRIJAVA NA DOGODEK NI VEČ MOGOČA!

Povežite se z nami