22. november 2017

Prijavi se na tekmovanje POPRI 2018!

Prihajajo POPRI 2018!

Po lanski uspešni sezoni tekmovanja, ki se ga je udeležilo več kot 400 mladih s 130 podjetniškimi idejami iz vse Slovenije, POPRI išče nove tekmovalce!

Kaj je novega?

  • Razkrivamo letošnje datume
  • Tekmovanju se je pridružilo podjetje Kolektor, ki postavlja 4 zanimive izzive
  • V lanskem letu ideje niso ostale le na papirju!

 

Sestavi svojo ekipo. Uresniči svojo idejo. Ustvari svojo prihodnost.

POPRI tekmovanja se lahko udeležiš s svojo idejo, ki jo opišeš v prijavi. Prijava je sestavljena iz poslovnega modela in prototipa. Poslovni model predstavlja 9 poglavij, ki jih najdeš v predlogi tekmovanja. Tudi če še ne veš, kaj poslovni model je, te bo predloga vodila skozi reševanje s pomočjo usmeritev in praktičnega primera slovenskega izdelka.

Že razvijaš idejo v sklopu podjetniških dejavnosti na svoji fakulteti?

Če poslovni model ali podobno projektno nalogo pripravljaš v sklopu študijskih obveznosti ali drugih podjetniških aktivnosti, lahko vsebino prilagodiš in z njo tekmuješ na POPRI.

Prijavni obrazec najdeš na spletni strani POPRI www.popri.si/#prijaviSe ali na platformi Mikrobiz (http://www.mikrobiz.net/).

 

Pomembni datumi

  • 21. marec: Oddaja poslovnega modela
  • 10. april: Razglasitev 10 polfinalistov
  • 17. april / dopoldan: Osebne predstavitve najboljših 10 ekip iz vsake kategorije iz cele Slovenije pred strokovno komisijo
  • 17. april / popoldan: Predstavitev finalistov, zaključna prireditev in podelitev nagrad v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica

 

Kolektor ti postavlja 4 izzive!

Na tekmovanju lahko sodeluješ s svojo idejo ali pa tako, da rešiš enega od 4 izzivov, ki ti jih postavlja podjetje Kolektor.

Saj veš, najboljše, visokotehnološko, slovensko podjetje, ki zaposluje več kot 4.100 zaposlenih in ima 32 svetovnih poslovalnic? Da, ponujajo ti priložnost, da rešiš njihove izzive in si s tem povečaš možnosti za prakso ali celo zaposlitev, še preden zaključiš šolanje.

Izzivi se nahajajo tukaj: http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/

 

Se sprašuješ, zakaj se udeležiti tekmovanja POPRI?

  • Čakajo te nagrade iz sklada 5000 €!
  • Pridobil/a boš veščine, ki ti bodo odpirale vrata v službo, ki si jo želiš!
  • Svoj projekt nadaljuješ in ga spremeniš v čudovito izkušnjo!

 

Pridruži se nam!

Najdeš nas na družbenem omrežju Facebook (https://www.facebook.com/popripopri), za vsa vprašanja pa nam piši na elektronski naslov: .(JavaScript mora biti omogočen, če si želite ogledati ta naslov).

Če želiš preveriti, ali je tvoja ideja dobra, doživeti nepozabno izkušnjo, pridobiti nova znanja, se pomeriti z vrstniki iz cele Slovenije, ne premišljuj več in se prijavi do 21. marca 2018 na POPRI!

Povežite se z nami